Op 17 september treedt poprockkoor Sweetpepper op in Ooltgensplaat. Dit Korenfestival is opgezet door Advendo als alternatief voor het Late Summer Festival in Hoogvliet. Dat kon door omstandigheden helaas niet doorgaan.

Maar het wordt natuurlijk ook geweldig in ooltgensplaat. Je kunt hier op drie podia genieten van 12 verschillende koren met verschillende genres.

Voor de sweetpeppers een extra bijzonder optreden. Op 17 september nemen we ook afscheid van onze dirigent Vera Naus, die ons de afgelopen jaren veel heeft geleerd. Ook heeft zij veel arrangementen voor ons geschreven. Dat laatste blijft ze gelukkig doen.

Dus kom kijken in Ooltgensplaat naar ons optreden ‘met een lach en een traan’.

Gelukkig hebben we al een nieuwe dirigent. Wie dat is, kun je binnenkort lezen op onze site. Dus houdt deze in de gaten!